Grafisk designer

Tilbyder stærk visuel sans

 

Som kreativ mestre jeg visualisering og har arbejdet med grafisk design og marketing i årtier. Adobe Creativ Clouds programpakke sidder på rygraden, og jeg kan levere professionelt content til digitale og trykte medier.

Ambitioner

Mine mål med kreationer er, at idé og æstetik i samspil udløser et emotionelt indtryk. Hjernen kan bedre huske de ting, vi giver en positiv eller negativ emotionel tagging. Mennesker er æstetiske væsener som bruger meget energi på at udsmykke sig selv og sine omgivelser. Vi vil behages eller provokeres.Vi påvirkes af reklamer og influencers og ændre stil igen og igen. I vores hverdag bliver vi bombarderet med visuelle indtryk, hvis udtryk er afgørende for vores valg. Derfor er det vigtigt hele tiden at have fingeren på pulsen,

hvis man arbejder med visuel kommunikation. Nysgerrigt er jeg på jagt efter nye måder at gribe tingene an, og søger inspiration i nye trends.

Design trends 2018

Det er svært at spå – især om fremtiden. Men tendensen indenfor grafisk design peger mod brug af responsive logoer og semiflatdesign. Autentiske billede, explainervideoer og cinemagraphs. Hertil kan tilføjes brug af duotone, onecolor og et comeback til gradients i billedbehandlingen. Skarpe faver, brug af pattern og stilleben vinder indpas, mens typografien bliver større og større og bold. Animationer og levende billeder har længe været et must og mobile first er vigtigt at have i mente. Teknologien åbner nye muligheder, mens tendenser er i et evigt flow af nye og lånte fjer.